Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk is een perfecte drukmethode voor als u een korte doorlooptijd hanteert en werkt met kleine oplages (kleiner dan 500 stuks). En de kwaliteit? Die is onberispelijk.

De opstartkosten van digitaal drukwerk zijn relatief laag. Dat betekent dat deze manier van drukken ideaal is voor als u met kleine oplages werkt. U heeft tot het laatste moment de mogelijkheid om wijzigingen in uw drukwerk aan te brengen en bovendien is de realisatietijd van digitaal drukwerk ongekend kort. Vaak is het zelfs mogelijk uw digitale drukwerk al binnen enkele uren bij u op kantoor te bezorgen!

Offset drukwerk

Met offset drukwerk krijgt u het beste van wat we te bieden hebben. Formaat, materiaalkeuze, technische mogelijkheden, afwerkvormen: ruim baan voor een op een op en top eindresultaat!

Is het uw wens om onderscheidend drukwerk te verspreiden, waarmee u gegarandeerd opvalt? Dan zijn we graag uw partner. Wij doen namelijk niets anders.

Kiezen voor offset drukwerk betekent: kiezen voor een combinatie van de grootst denkbare creatieve vrijheid en de beste kwaliteit drukwerk. Bovendien is het geschikt voor de meest uiteenlopende afwerkvormen, zoals lamineren, stansen of het verrassend fraaie effect van spot-UV. Meer over onze afwerkvormen leest u bij 'Veredeling'.