Items filtered by date: oktober 2013 - Perqa | We love paper
Je trouwdag is een speciale dag en daar hoort een speciale uitnodiging bij. Uitnodigingen, menukaarten, bedankkaartjes enz. zijn door www.thegoodplace.nl op maat ontworpen voor dit stel.
Published in Portfolio
maandag, 07 October 2013 17:39

Beter en sneller 'nieuwe drukpers'

Over enkele weken wordt onze nieuwe drukpers geïnstalleerd en daar zijn we best 'n beetje trots op.

We schrijven het wel vaker: Wij willen onderscheidend drukwerk maken. Zowel op creatief als kwalitatief gebied. Huisstijldrukwerk wordt meestal niet in full color gedrukt. Het mooiste resultaat bereik je juist door in PMS kleuren te drukken.

Onze nieuwe Heidelberg Speedmaster 52-2 pers is bij uitstek geschikt voor het drukken van huisstijldrukwerk in PMS kleuren. Het volledig gedigitaliseerde stuur- en controlesysteem PressControl zorgt er voor dat de pers eenvoudig en snel kan worden ingesteld en de speciale enveloppen feeder is bedoelt om in sneltrein vaart enveloppen te bedrukken.

Kortom: We drukken binnenkort nog sneller en met een hogere kwaliteit uw huisstijldrukwerk.
Published in Nieuws
dinsdag, 01 October 2013 19:38

Huisstijl drukwerk LindeDesign

LindeDesign is leverancier van Olymp kapsalonstoelen, wasunits en kaptafels. Dit van oorsprong Duitse merk staat alom bekend om haar betrouwbaarheid, kwaliteit en modern design. Maar LindeDesign doet meer: Ze beschikken over de laatste kennis op het gebied van saloninrichting en werken samen met ervaren architecten om de ideale salon te ontwerpen en in te richten.

www.lindedesign.nl
Published in Portfolio