Items filtered by date: december 2013 - Perqa | We love paper
maandag, 30 December 2013 19:43

DM voor Strijbosch en Bouman & van Beerendonk

'The smart choice in electronics': dat is de belofte die Strijbosch u al jaren doet. In 2014 is kiezen voor Strijbosch nóg slimmer. Ze hebben namelijk Bouman & van Beerendonk overgenomen: superspecialisten op het gebied van grootkeuken en horeca.

Daarmee is het assortiment flink uitgebreid. Naast elektrische huishoudelijke apparatuur, professionele was-, droog-, en strijkapparatuur, professionele horeca-apparatuur en audiovisuele middelen nu dus ook met specifieke kennis en alle producten voor de keuken, horeca en gastenruimte: van apparatuur, gereedschap en serviesgoed tot sfeervolle horecameubels en complete inrichtingen.

Om de relaties van Bart Strijbosch BV en Bouman & van Beerendonk BV te informeren hebben we voor beide bedrijven een DM ontwikkeld.
Published in Portfolio
vrijdag, 20 December 2013 07:01

Presentatie mappen voor Padifood

Padifood staat al meer dan twintig jaar bekend als een uiterst professionele en ervaren producent van Oosterse ambachtelijke gerechten. Padifood voert een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige gerechten naar authentiek recept. Of het nu gaat om soepen, basis- of combinatie gerechten.
Published in Portfolio