Items filtered by date: februari 2013 - Perqa | We love paper
vrijdag, 22 February 2013 13:50

Ter Horst van Geel | Posters en Mailing

Ter Horst van Geel is een eigentijdse winkelketen voor vrouwenmode met elf winkels in heel Nederland en staat bekend vanwege de goede service, een vooraanstaande collectie en vooral veel persoonlijke aandacht.

Reclamebureau Circa2 creƫert de prikkelende en onderscheidende campagnes voor Ter Horst van Geel. Wij dragen zorg voor de productie van het drukwerk.

Voor de 'voorjaar verwen dagen' campagne hebben wij een poster in drie verschillende formaten en een gepersonaliseerde mailing in een speciale 'Ter Horst van Geel' envelop gemaakt.

Omdat de posters in relatief kleine oplage nodig zijn hebben we deze geprint op ons Konica Minolta digital imaging systeem. De veel grotere oplage van de mailing en bijbehorende envelop maken dat traditioneel drukken op onze 4 kleurenpers de beste oplossing was.

Door optimaal gebruik te maken van de technische mogelijkheden kent deze opdracht een doorlooptijd van minder dan 48 uur.
Published in Portfolio
zondag, 17 February 2013 10:24

Een kleine greep uit recente opdrachten

Een kleine greep uit de opdrachten zoals recent voor onze klanten uitgevoerd.
Published in Portfolio
vrijdag, 01 February 2013 00:00

Total Graphics lanceert nieuwe website

Wij van Total Graphics willen onderscheidend drukwerk maken. Dat doen we met creativiteit en kwaliteit. Wij denken out of the box en doen meer dan hetzelfde. Of het nu gaat om een speciaal jaarverslag, een grote poster, een luxe magazine of een creatieve brochure, Total Graphics realiseert uw wensen.
Published in Art