Items filtered by date: maart 2013 - Perqa | We love paper
vrijdag, 29 March 2013 17:34

Zonnenet huisstijl en corporate brochure

Bespaar 100% op uw electriciteitskosten!

Zonnenet is leverancier, installateur en engineer (ontwerper) van constructies met zonnepanelen. Zonnenet adviseert u, compleet met investeringsmodel en rendementsverwachting. Met Zonnenet weet u dus precies waar u aan toe bent.

Zonnenet is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Jeroen Stephan en Arjen Dijkstra. Zij vormen sinds 1998 een succesvolle schakel binnen S&W Consultancy, het bouwkundig ingenieursbureau van energietechnoloog Jeroen Stephan. In dit verband realiseert S&W Consultancy de technische berekeningen voor de energiezuinige installaties van energiespecialist Arjen Dijkstra, die vooral in de bouw veelvuldig worden toegepast.

Voor Zonnenet hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld en direct toegepast in een corporate brochure.
Published in Portfolio
donderdag, 28 March 2013 17:35

Creatief met print

Printen van kleine oplages gaat snel en is goedkoop.Dat weet iedereen ondertussen. In dit voorbeeld hebben we gebruik gemaakt van nog een voordeel van printen: Geprint drukwerk hoeft niet te drogen en daarom kunnen we direct doorgaan met het afwerken. Binnen 'n halve dag na het eerste telefoontje hebben we de hangers netjes afgeleverd bij de opdrachtgever.
Published in Drukwerk
vrijdag, 22 March 2013 14:04

Direct Mail

Langleven Direct Mail, DM is niet dood. De mailing is springlevend. Ondanks of dankzij social-media wordt er nog steeds veelvuldig gebruik gemaakt van dit medium. Niet alleen de grote nationale retailers maar ook de regionaal georiƫnteerde ondernemer onderkent het effect van het letterlijk op de deurmat laten vallen van de reclame boodschap.

Doordat Total Graphics de productie (vormgeving, druk, personaliseren) van een mailing volledig in eigenhuis realiseert kunnen we onze klanten snel en flexibel van dienst zijn.
Published in Portfolio
Total Graphics gaat Domica helpen de grafische middelen zoals brochures, posters en huisstijl drukwerk op eenvoudige wijze beschikbaar te stellen aan haar franchisenemers.

Domica is een landelijk opererende franchiseorganisatie op het gebied van huur, verhuur en beheer van onroerend goed. Sinds de start begin dit jaar zijn er door geheel Nederland 30 kantoren geopend. Domica staat voor een snellere en zorgeloze verhuur of aanhuur van woonruimte.
Published in Nieuws
dinsdag, 12 March 2013 17:07

Aanpassen briefpapier met IBAN

Vanaf februari 2014 zijn betalingen alleen nog maar mogelijk met het langere rekeningnummer IBAN. De komende periode gaan consumenten en bedrijven gebruik maken van IBAN (International Bank Account Number). Het is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit het huidige bankrekeningnummer. Ook worden overschrijvingen en incasso's aangepast aan nieuwe betaalstandaarden. Dit is best even wennen. Voor bedrijven meer dan voor consumenten.
Published in Drukwerk
De QR-code bestaat al weer enige tijd en we kunnen wel stellen dat deze gemeengoed is geworden. Iedereen met een smartphone heeft vast al wel eens zo'n 'vierkante streepjescode' gescand. Je komt ze tegenwoordig overal tegen, dus ook op drukwerk. Meestal draagt die vierkante streepjescode aan het ontwerp en vormgeving van het drukwerk niet veel bij. Integendeel...
Published in Concept
Wanneer kan je nu beter 'drukwerk' digitaal printen en wanneer is het slimmer om traditioneel te drukken? De term 'drukwerk' gebruiken we in dit geval dus even als verzamelnaam voor print- en drukwerk. Een folder geproduceerd met een high-end productieprinter is geen drukwerk in traditionele zin. Dat printwerk vaak drukwerk genoemd wordt is niet verwonderlijk. De mogelijkheden en kwaliteit van digitaal printen komen steeds meer in de buurt van traditioneel drukwerk. In de meeste gevallen ziet de consument geen verschil meer tussen geprint en gedrukt materiaal.

Published in Drukwerk