Items filtered by date: juni 2013 - Perqa | We love paper
vrijdag, 21 June 2013 08:42

Drankenkaart Eet- en Drinkcafe de Wereld

Eet- en Drinkcafe de Wereld speelt altijd in op de actualiteit. Nu eindelijk het mooie zomerweer is aangebroken wordt de drankenkaart hier natuurlijk op aangepast met heerlijke zomerse bieren.

Door gebruik te maken van onze digitale printers is het geen enkel probleem om snel te leveren: 's-Morgens de bestanden ontvangen en eind van de dag geven we 50 kaarten af bij de Wereld.

De kaarten zijn full color geprint en afgewerkt met een metalen wire-o-binding. Voor een betere weersbestendigheid zijn de kaarten voorzien van een mat laminaat.
Published in Portfolio
vrijdag, 21 June 2013 08:23

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk is een perfecte drukmethode voor als u een korte doorlooptijd hanteert en werkt met kleine oplages (kleiner dan 500 stuks). En de kwaliteit? Die is onberispelijk.

De opstartkosten van digitaal drukwerk zijn relatief laag. Dat betekent dat deze manier van drukken ideaal is voor als u met kleine oplages werkt. U heeft tot het laatste moment de mogelijkheid om wijzigingen in uw drukwerk aan te brengen en bovendien is de realisatietijd van digitaal drukwerk ongekend kort. Vaak is het zelfs mogelijk uw digitale drukwerk al binnen enkele uren bij u op kantoor te bezorgen!
Published in Drukwerk
vrijdag, 14 June 2013 12:21

Uitnodiging VIP van Nivo

Nivo uitzendbureau is voor de vijfde keer hoofdsponsor van het leukste festival van Oss. Door het festival te sponsoren laat Nivo haar maatschappelijke betrokkenheid bij Oss zien. Met de uitnodiging 'VIP van Nivo' wordt duidelijk hoe Nivo haar klanten ziet.

De opdracht van Nivo: We sponsoren voor de vijfde keer dit festival. Als blijk van waardering naar onze klanten willen we onze klanten uitnodigen om samen met ons een leuke dag te beleven. Kunnen jullie een toepasselijke uitnodiging maken?

In samenwerking met Stefan van der Heijden (www.devormgever.eu) hebben we het concept bedacht. De relatief kleine oplage maakt dat de uitnodiging digitaal geproduceerd is in plaats van conventioneel gedrukt.
Published in Portfolio