Items filtered by date: september 2014 - Perqa | We love paper
vrijdag, 26 September 2014 14:17

Unitron Sportzomer Campagne

Unitron is een wereldspeler op het gebied van hoorapparatuur De Nederlandse vestiging zit in Vianen en kwam eind vorig jaar met ons in contact.

De moederorganisatie had een bekende keten met 300 audicienswinkels overgenomen, waar Unitron in beeld moest komen. Op korte termijn was er folder- en pos-materiaal nodig. 

Inmiddels hebben we samen met de marketing- en productmanager van Unitron een jaarplan uitgewerkt met als hoofddoel Unitron als A-merk op de kaart zetten, de brandstory uitdragen en de relatie met dealers intensiveren. De Sportzomer Campagne is het eerste tastbare resultaat.
Published in Portfolio
dinsdag, 16 September 2014 12:54

Folders worden nog steeds goed gelezen

Het NOM Folder monitor 2014 onderzoek bevestigd het opnieuw: Nederland leest nog steeds ontzettend graag huis-aan-huis folders. Huis-aan-huis folders werken niet alleen voor de landelijke retailers maar ook regionaal kun je er je voordeel mee doen.

Download het gehele onderzoek op www.foldermonitor.nl of neem contact op met Perqa. Wil je ook een effectieve reclame folder ontwikkelen? Wij vertellen je graag hoe we daar mee kunnen helpen. Van concept en ontwerp tot productie en bezorging.
Published in Blog