vrijdag, 25 January 2013 12:45

Samen maken we het verschil

Written by
Rate this item
(0 votes)
Perqa is een fullservice drukkerij. Het drukwerk dat we maken is onderscheidend, zowel creatief als kwalitatief: We gaan altijd voor een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn.

Als klant van Perqa profiteert u van onze creativiteit, flexibiliteit en effectiviteit. We onderscheiden ons door onze kennis, onze technische mogelijkheden en ons netwerk van betrouwbare specialisten. Het resultaat: snelle en scherpe offertes, eindeloze keuzemogelijkheden en drukwerk van topkwaliteit.

Wij gaan voor drukwerk dat uitblinkt. Dat doen we al 70 jaar lang, en voor minder doen we het niet. Gaat uw vraag verder dan drukwerk alleen? Geen probleem: we zijn een sparringpartner die ook graag meedenkt over uw online en offline communicatiestrategie, en alles wat daarbij komt kijken.
Read 26377 times Last modified on donderdag, 12 October 2017 15:18
More in this category: Uitblinken door kwaliteit »

1 comment

  • Comment Link vrijdag, 02 May 2014 14:18 posted by

    Hallo,Mijn logo bevat ook magenta. Ik ben bezig met mijn logo te rlysteen en nu lees ik je artikel over kleurnummers. Geldt het ook voor magenta dat je voor elk doeleinde een ander kleurnummer nodig hebt?Ik had eerst gekozen voor de kleur Rubine red C van Pantone.Zou je me meer uitleg willen geven?Groetjes,Kelly.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.