Lamineren

De duurzaamheid van uw drukwerk kan hoge prioriteiten hebben.
Door het aanbrengen van een extra beschermlaag krijgt uw drukwerk een langer leven. Deze laag kan glanzend of mat zijn en is zeer goed te combineren met foliedrukwerk.


Foliedruk

Wilt u echt uniek zijn met uw drukwerk? Geef dan uw drukwerk een exclusieve uitstraling met foliedruk. Foliedruk is toepasbaar op vele producten als visitekaartjes, briefpapier, wenskaarten, verpakkingen, magazines etc. Het mooiste resultaat kan worden behaald wanneer op het drukwerk eerst een glans of mat laminaatlaag is aangebracht. Zelfs goud en zilver behoren tot de mogelijkheden! Een prachtig resultaat is gegarandeerd!

Pregen

Wanneer u de wens heeft om een bepaald element, zoals uw logo, in een reliëf te drukken dan kunt u ervoor kiezen om het drukwerk te laten pregen.
Bij het pregen brengen wij een reliëf aan waarbij u kunt kiezen uit een verhoging of een verdieping van het ontwerp.


Spot UV

Geef uw drukwerk een hogere attentie waarde!
Met Spot UV kunt u een bepaald gedeelte extra accentueren met een glanzend laagje.
Wij brengen een transparante, glanzende lak aan over bijvoorbeeld uw logo of foto’s. Het mooiste resultaat behaalt u als de ondergrond mat is. Op deze manier creëert u een echte eye-catcher.


Stansen

Stansen is de mogelijkheid om uw drukwerk een unieke uitstraling te geven.
Met een stansmes kan elke vorm volledig naar wens worden uitgesneden.
Wij laten u echt onderscheidend zijn in uw drukwerk.


Perforeren

Door uw drukwerk te laten perforeren kunt u eenvoudig een deel van het drukwerk afscheuren. Deze methode is ideaal voor uw bonnen, tickets of antwoordkaarten.