Fulfilment

Bij Perqa kunnen we veel. U vindt bij ons bijna alles onder één dak. Omdat bijna alle bewerkingen volledig geautomatiseerd zijn is de effectiviteit van wat we doen hoog en tegelijk de foutgevoeligheid laag.

Wij dragen onder andere zorg voor:

• Opmaak
Huisstijl behoud
Vouwen, brocheren, sorteren, insteken e.d.
• Personalisatie van post
• Beheer van klantenbestand
Beheer van uw voorraad (huisstijl)drukwerkDistributie

Wij bekijken per opdracht op welke manier en met welke partner we de distributie het beste kunnen regelen. Moet het drukwerk op 1 adres afgeleverd worden of juist direct verdeeld worden over 30 winkels? Afhankelijk van uw wensen kiezen wij de meest optimale oplossing. Voor ad-hoc leveringen bieden wij de mogelijkheid het transport met eigen vervoer op te lossen.

Wij zorgen er in ieder geval voor dat het drukwerk volgens afspraak en op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd. Niets is zo vervelend als drukwerk dat niet op tijd beschikbaar is. Wij wachten zelf ook niet graag!

Ook op het gebied van de postale bezorging van uw mailing kunnen wij u helpen. We kennen de verschillende landelijke en regionale postbezorgers en hebben hier afspraken mee gemaakt. Met u kiezen we de beste verspreider en zorgen dat uw mailing volgens de juiste specificaties wordt aangeleverd.